RENDELÉS


Tisztelt Látogató!

Ezen oldalamra a honlap megnyitását követően is folyamatosan kerülnek majd feltöltésre a különféle megrendelhető kiadványaink, amiket hanganyag esetén CD, filmanyag esetén pedig DVD formátumban tudok eljuttatni Önnek postai úton, előre utalást követően.

Kérem, hogy amennyiben az oldalamon már most is látható KÉPEK, VIDEÓK és KONCERTFELVÉTELEK közül valami felkeltette az érdeklődését, esetleg az ÜTŐZENEKAR egy múltbeli fellépéséhez fűződően szeretne konkrét felvételt kérni, úgy írjon nekem emailt. Minden érdeklődésre válaszolok és minden megrendelést igyekszem teljesíteni.

Egyes TV műsorok, TV filmek esetében a jogtulajdonos az MTVA, így olyan FILMFELVÉTELEKET sajnos nem áll módomban elküldeni.

Jelenleg az alábbi kiadványokból lehet rendelni. Kérem, hogy a KIADVÁNY CÍME és a DARABSZÁM megjelölésével írjon egy emailt nekem, továbbá adja meg pontosan a címzett nevét és címét, én pedig rövidesen megküldöm az előre utaláshoz szükséges adatokat, majd annak teljesülését követően pár napon belül postázom a lemez(eke)t.

Amennyiben személyesen óhajtja átvenni a terméket, arra is van lehetőség. Ez esetben kérem, hogy emailben vagy telefonon, de mindenképpen előre jelezze, mikor szeretné átvenni rendelését. Elérhetőségem a Kapcsolatfelvétel menüpont alatt látható.


KIADVÁNY NEVE
MEGJELENÉS
TERMÉK KÉPE
MÉDIA
BRUTTÓ ÁR
Csúzli és Suli-Buli
dalok
2005
Audio CD
1.490 Ft
Kerek a világ
1987
Audio CD
1.490 Ft
POSTAKÖLTSÉG - Ajánlott levélként történő feladás előre utalást követően
510 Ft
         
         


INFORMÁCIÓK


A további CD és DVD kiadványaim folyamatosan kerülnek feltöltésre a 2014. évben.


Kérem időnként látogasson vissza az oldalamra, hogy az egyre bővülő rendelési kínálatot megszemlélhesse.


Konkrét kérés, igény esetén, jha rendelkezésemre áll, soron kívül felveszem az adott tartalmat (zene, koncertfelvétel stb.) a rendelhető tételeim közé.

Ha ilyen kérése van, kérem, forduljon bizalommal hozzám és írjon emailt!

 
 
 
 

Mericske Zoltán hivatalos weboldala  -  Minden jogot fenntartunk!  -  Készítette az Energy Line Kft. (C) 2014