VENDÉGKÖNYV

 

Az Ön beceneve:
   
A bejegyzés:
   
Robotok ellen: Kérjük írja ide, mennyi huszonhét osztva hárommal:  
   
 

Adatvédelmi tájékoztató (GDPR): Nem kezelünk és nem tárolunk semmilyen személyes adatot! Amennyiben becenév helyett teljes név kerül megadásra, úgy az módosításra kerül.


Vendég
2019. december 10. 17:36

Jó az oldal!Mericske Zoltán
2019. április 01. 17:48

Kedves Laci !

Hálásan köszönöm kedves, biztató, elismerő sorait !

Nem is tudja milyen örömöt szerzett vele. Nagyon fontos a visszajelzés, mert ez erőt, lelkesedést ad a további munkához.

Jó egészséget, sok boldogságot és örömöt kívánok sok szeretettel: ZoliDobos Laci
2019. március 31. 13:29

Tisztelt Művész Úr!Az M3 Március 31-én délelőtt sugárzott egy műsort, mely Záborszky Józsefről,a Szent István Király Gimnáziumról,zenekarairól szólt.Ebben a nagyszerű műsorban, ön is feltűnt.Számomra nagyon kellemes emlékek idéződtek fel önnel kapcsolatban gyermekkoromból,a Suli-buli,Zénó,Csúzli,hogy csak néhányat említsek,kapcsán.Én a mai napig nagyon kellemes,szép emlékeket őrzök ezekkel a műsorokkal,filmekkel kapcsolatban,és nagy tisztelője vagyok a Művész Úrnak.Köszönöm a sok szépet, kellemes órát!Szívből kívánok önnek minden lehető jót,sok sikert a jövőben is!És köszönöm sokunk nevében azt hogy,volt,van, és reméljük sokáig lesz nekünk!Mericske Zoltán
2018. június 14. 14:30

Kedves Zoli!
Hálasan köszönöm biztató, kedves soraidat.Nagy örömöt okoztál, nagyon jól esik a visszajelzés. Itthon a szobámban dolgozom a négy fal között és akkor még nem tudom milyen hatással lesz a munkám az emberekere.
Most már tudom hogy nem éltem hiába, mert ha valaki valakinek ha csak csak egy percre is örömöt tud okozni nem élt hiába, életének meg volt az értelme.
Szeretettel ZoliC. Zoli
2018. június 09. 15:27

Kedves Zoli!

Nagy öröm az, hogy nem csak a múltban alkottal értéket, hanem mai napig olyat csinalsz, ami nelkul a vilag rosszabb hely lenne. Az csak termeszetes, hogy nekem tetszenek a csuzli dalok, mert 74-ben szulettem, de az, hogy a gyerekeimnek is... Na ez bizonyitja, hogy az alkotasaid generaciokon ativelo remekmuvek!
Igy tovabb, sok erot es jo egeszseget!Ö. István
2018. március 31. 10:16

Tisztelt Zoltán!

Ha a fiatalságomra szeretnék vissza gondolni a csúzli dalaidat hallgatom és nézem, mindig gombóccal a torkomba meghatódva teszem!Köszönöm ezt neked!

Ö. István, SzegedF. Lilla
2016. november 05. 10:02

Nagyon jól megszerkesztett oldal.
GratulálokM. Mónika
2016. május 09. 16:25

Írtam már 2 e-mail címedre is, de valami nem jó velük. Légyszi írjál vissza, mert személyes levelet írnék!

Köszi: MónikaMericske Zoltán
2015. november 20. 17:14

Kedves Imre !
Nővérem 2009 ben meghalt.I. Bernath
2015. november 09. 11:19

Zsuzsa növéred merre található?R. Gábor
2015. május 28. 21:03

Kedves Zoli!

Köszönjük a ma esti koncertélményt valamennyiőtöknek, ismét szenzációs volt! Elképesztő munkátok van benne, úgyhogy az összes résztvevőnek extra gratuláció a kitartásért és az időráfordításért, mert minden perce megérte a fáradozást.Mericske Zoltán
2015. május 19. 19:18

Kedves Zsuzsanna és Géza!

Hálásan köszönöm kedves, biztató szavaikat !
Nagy szükség van erre, mert az ember otthon ül, írja a zenéket, de egyedül van.
Örömöt okoz ha visszajelzés jön, mert ez erőt, és kedvet ad a további munkához.

Szeretettel: Mericske ZoltánK. Géza
2015. május 18. 18:57

Tisztelt Mericske Művész Úr!

Párom a Suli-Buli főcímzenéjét tervezi az általános iskolások idei ballagására. Sok-sok reklámfilmjét együtt megnéztük és többször harsányan felnevettünk!

Köszönjük a vidám pillanatokat, feledhetetlen délutánt szerzett nekünk!

Jó egészséget kívánunk további munkájához!

V. Zsuzsanna és K. GézaB. Edit
2015. március 02. 14:11

Kedves Zoli,

nagyon örülök a visszajelzésednek! :)
Még azon a napon elküldtem a telefonomról a tiédre az e-mail címemet, de úgy látszik, nem ment át.

Várom jelentkezésedet! Közös képeket ugyan egyelőre nem találtam, de tudni vélem a lelőhelyet. Ezer puszi!

B. EditMericske Zoltán
2015. február 26. 17:45

Kedves Edit!

Nagyon örültem kedves levelednek,és főleg annak, hogy most már tudom ki vagy.A honlapom szerkezete olyan,hogy nem tudom beazonosítani a beíró kedves embereket.Névtelenek maradnak,nem tudom az e-mail címüket.
Ezért különösen örültem hogy kiderült,közös gyökereink vannak a zene, és Zugló által.
Hálásan köszönöm szívből jövő jókívánságaidat is,én is minden jót - ami csak létezik a földön - kívánok neked, és családodnak.
Vannak régi fényképeid erről az időszakról? Gyűjtöm a régi képeket,van a zeneakadémiai koncertekről,a tihanyi zenei táborokról,az NDK-s utakról, stb.
Ha valamit találsz elküldöd majd nekem?
A legjobb ha a mobilszámomra (a kapcsolatok menűben megtalálod) elküldenéd az e-mail címedet,amire majd válaszolok,így egyszerűbben meg lehet oldani a kommunikációt.
Még egyszer köszönöm a jelentkezésedet,örömet okozott.

Szeretettel: Mericske Z.B. Edit
2015. február 23. 17:35

Tisztelt Tanár Úr! Kedves Zoli!

9 éves koromtól 34 éves koromig zuglói voltam. Most már csak lélekben, mert szerelemből kifolyólag Sopronba költöztünk(férjem tőzsgyökeres).
Az Újvidék téri általánosba jártam, majd a Vörösmarty gimibe. A Mémosz kórusban énekeltem több mint egy évtizeden át Pallos Béla bácsinál, ennélfogva énekelhettem a Radnóti gimi női karában is, bár nem jártam oda. Akkoriban több közös szereplésünk volt az (akkori) I. István gimi kiváló szimpatikusaival Záborszky tanár úr keze alatt. Innen származik első élményem a személyedet illetően; bocs, de együtt olvastuk a közös próbán a Rejtő könyvet, miközben Te a timpani mögött ültél sötét bozontoddal, én pedig a Mémosz kórusban mögötted álltam. Néha kicsit gyorsan lapoztál, de az ütemet sohasem vétetted el! :)
Még egyszer összehozott a véletlen, amikor S-ból hazafelé lerobbant az autóm és fölvettél a kis autódba a tatai benzinkútnál. Nem ismertem rád, de valahogy szóba került a zene (ugyan, mi is kerülhetett volna szóba), és rövid úton egyeztettük, hogy TE voltál az a timpanis. Nekem ma is Te vagy A timpanis. Követve utadat boldog vagyok, hogy kiteljesedtél abban amire születtél.
Köszönöm a derűdet, azt amit a gyerekekkel folytatsz az ép lélekért, a zene, az élet öröméért! És köszi, hogy akkor - nagy bajomban - nekem is segítő kezet nyújtottál!
Nézem a képeket, nem sokat változtál, talán csak annyit, hogy a sötét bozontból fehér lett.
Minden jót kívánok Neked, szűkebb és tágabb családodnak; de legfőképpen jó testi-lelki egészséget! Az enyémhez biztosan hozzájárultál!
Ezer ölelés és gratuláció, kedves!

Szeretettel
B. EditMericske Zoltán
2015. január 15. 16:56

Kedves Edit!

Nem is tudja, mennyit jelentenek a biztató szavak, dicséretek, jókívánságok! Gondolja el, az ember otthon dolgozik a négy fal között, írja a zenét, de nem tudja milyen hatással lesz,az emberekre. Ezért örülök annyira kedves levelének, mert most már tudom, hogy vannak olyanok akiknek tetszik a zeném.Minden épeszű ember örül ha dicsérik, de ez több annál.Üzenete erőt,kedvet,és lelkesedést adott nekem a továbbiakhoz.
Most az ütőzenekarom műsorát újítom meg, új dalokat hangszerelek a gyerekeknek,ezért a legjobbkor érekezett kedves levele.A koncertet valamikor május első felére tervezzük, ha van kedve szeretettel meghívom kedves családjával együtt.
A honlapon ki lesz írva a pontos dátum, amit még én sem tudok.

Hálás köszönettel, és szeretettel: Mericske ZoltánB. Edit
2015. január 12. 22:02

Kedves Zoltán,

Ezúton szeretnék Önnek születésnapja alkalmából jó egészséget, boldogságot és még sok-sok feladatot, célt kívánni, így ismeretlenül. Nem hiszek a véletlenekben ezért leírom, hogy ma az iskolából hazatérő alig 7éves kislányom egy dalt dúdolt,amit szerettem volna megkeresni a zenei oldalon, de nem találtam, ellenben beugrott a Csúzli dal.. A mai esténk onnantól kezdve csak erről a dalról szólt, rengetegszer meghallgattuk, együtt énekeltük, végül táncoltunk is rá.. A kishölgy már alszik, de nekem még nem volt elég a csúzli dalból, így kerültem most ide, és nem kis meglepetésemre látom, hogy ma ünnepli születésnapját. És vissza is érkeztem az első mondatomhoz.. teljes őszinteséggel a legjobbakat kívánjuk Önnek, mi pedig szeretettel hallgatjuk és tanuljuk együtt az örökérvényű Csúzli dalt!

Üdvözlettel: egy édesanya és leendő hegedűművész, 7 éves kislányaMericske Zoltán
2014. november 19. 10:39

Kedves ismeretlen Hölgyem, vagy Uram, aki november 16-án bejegyzést írt a vendégkönyvembe!

El nem tudja képzelni, hogy kedves írásával milyen nagy örömöt okozott nekem! Bár minden épeszű ember örül, ha dicsérik, nem ájulok el magamtól - mindíg is utáltam a nagyképűséget - mert minden embernek megvan a feladata, a dolga ebben a világban, és én a "dolgomat" tettem. Az ön írása sokkal mélyebb értelmet adott nekem. Meggyőződésem, hogy ha valaki ha csak egy pillanatra is örömet tud okozni másnak, nem élt hiába, életének meg volt az értelme. És az ön bejegyzése erősítette meg a hitet, hogy volt, van értelme az életemnek, mert valakinek szép pillanatokat tudtam szerezni. Ez a levél, erőt, lelkesedést, és energiát ad a továbbiakban, hogy jól tudjak dolgozni, és van értelme hogy megszülettem.

Hálás köszönettel, és szeretettel ismeretlenül is: Mericske ZoltánEgy ismeretlen
2014. november 16. 01:26

Üdvözlöm!

Az Ön zenéi elementáris erejű életszeretettel vannak töltve. Hatnak, gyógyítanak. Fény-dalok.
Köszönöm Önnek, hogy e nehéz világ keserűségeire bármikor bevehetem az azonnal ható életpiruláit, és mindig vissza tudja adni az elvesztett hitem.
Szerintem sokan vagyunk ezzel így.

Legalább annyi örömöt kívánok Önnek, amit a művészetével ad olyanoknak, akikről nem is tud!Réka
2014. október 16. 11:23

Gratulálok, szuper az oldal, RékaK. Mariann
2014. március 24. 18:10

Drága Zolikám!

Gratulálok az új honlapodhoz! Büszke vagyok rá, hogy ismerlek és még én is szerepelek az egyik fotón :)
Remélem,még sokáig hallani fogok Rólad!

Szeretettel: MarianH. Márta
2014. március 24. 17:23

Szia, elismerésem, nagyon tetszik a honlapod!

Szeretettel, Márti (István zenekar, fuvola, 1970-1975-76-ig)D. László
2014. március 24. 15:44

Szia Zoli!

Megnéztem az új honlapodat nagyon tetszik. Illő egy ilyen híres zeneszerző, tanár úr, előadóművész, karnagy, énekes, gitáros, és természetesen egy jó baráthoz.Sok-sok régi közös emlékeim között a pilisszentléleki mise jutott az eszembe.Drága Gyula atya, hogy szerette a fiatalokat és gondolom Téged is! Aztán a sok kalászi bulik a kertben nyaranta ! Szép volt, és igaz is! sok szeretettel üdvözlünk

Feri /OSZI !/-val együtt!!!!Gábor és Dóra
2014. március 08. 12:20

Kedves Zoli!

Boldog névnapot kívánunk!Mericske Zoltán
2014. február 27. 19:22

Kedves Látogatók!

Ezennel megnyitom vendégkönyvemet. Örömmel fogadok minden bejegyzést itt is a honlapommal, a munkáimmal, illetve az Ütőzenekarral kapcsolatosan. 


 

Mericske Zoltán hivatalos weboldala  -  Minden jogot fenntartunk!  -  Készítette az Energy Line Kft. (C) 2013